Get Adobe Flash player

Mali Vrh - požar vikend kuće

mali_vrh_2010U ranim jutarnjim satima 23. svibnja na Varaždin Bregu, Mali Vrh zapalila se krovna konstrukcija na vikend kući vlasništvo 66-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio zbog kvara na priključnom kablu hladnjaka u prostoriji ostave, odnosno zapalila se izolacija navedenog kabla te se požar proširio na drvenu lamperiju i krovnu konstrukciju ostave a zatim i na dio krovne konstrukcije vikend kuće.

Požar je ugašen po pripadnicima DVD Gornji Kneginec. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 20 000 kuna.

Požar viked kuće na Malom Vrhu

antoncicU subotu, 13. ožujka oko 15.25 sati u Varaždin Bregu, Mali Vrh došlo je do požara na vikend kući vlasništvo 59-godišnjakinje. Zahvaljujući brzoj interveciji, ugasili smo požar unutarnjom navalom te time spriječili širenje požara na ostatak kuće koja je bila u cjelosti izgrađena od drveta. Očevidom kojem je prisustvovao inspektor zaštite od požara i eksplozija PU varaždinske utvrđeno je da je do požara došlo na drvenoj stropnoj konstrukciji kuhinje u djelu kontakta sa metalnom dimovodnom cijevi peći na kruta goriva u kojoj se ložila vatra, nakon čega se požar proširio djelomično na drvene stropne grede i ormar u potkrovlju, koji su nagorjeli.

Zakrčen put prema OŠ Kneginec

09. siječnja 2009.g. u jutarnjim satima pod težinom snijega srušilo se stablo na prometnicu u odvojku Topličke ulice koja vodi do osnovne škole u Knegincu Gornjem, te  time ugrozilo vozače. Po dolasku 4 operativna vatrogasca  uz pomoć motorne pile, uklonili smo srušeno stablo s prometnice te ponovno uspostavili promet.

Uklanjanje stabla sa prometnice

08.siječnja 2009.g. u 19:24 sati zaprimljena je dojava o srušenom stablu na adresi Varaždinbreg, Dugi Vrh kod kućnog broja 3, koje jezakrčilo prometnicu i time zaustavilo promet. Do pada stabla na prometnicu došlo je zbog težine snjega. Intervenirali smo sa 5 operativna vatrogasca i uklonili srušeno stablo s prometnice te ponovno uspostavili nesmetan promet.

Povjesnica DVD-a

povjesnica dvd